Verzending en retour

Verzenden

Bestellingen worden meestal binnen 48 uur, maar uiterlijk binnen 7 dagen verzonden. Heb je het voor een bepaalde dag nodig i.v.m. bijvoorbeeld een verjaardag? Neem even contact op (bij voorkeur telefonisch), dan wordt je pakketje zo snel mogelijk verzonden. Wanneer je een sieraad nabestelt of op maat laat maken kan de levertijd oplopen. Bestellingen worden met standaard verzending verzonden met PostNL voor €2,50. De overkomstduur binnen Nederland is doorgaans 1 tot 2 werkdagen. Stonestreet Jewellery is niet verantwoordelijk voor vertragingen of het zoekraken van pakketjes tijdens de verzending.

Je kunt ook kiezen voor verzending met Track & Trace (€4,50). De standaard tarieven voor het buitenland zijn €5,00 binnen Europa en €10,00 voor de rest van de wereld. Je krijgt gratis standaard verzending binnen Nederland vanaf €60, binnen Europa vanaf €75 en in de rest van de wereld vanaf €100.

Retourneren

Is er iets verkeerd of beschadigd aangekomen? Dat is natuurlijk erg vervelend. Neem z.s.m. (binnen 14 dagen) contact op, dan gaan we dat oplossen.

Als je om een andere reden niet tevreden bent met je bestelling en deze wilt retourneren, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact op (email: info@stonestreetjewellery.nl) en vermeld het volgende:

– Naam

– Ordernummer

– Welk product je retour gaat sturen

– Bij voorkeur ook de reden van je retour

Vervolgens kun je het sieraad retour sturen. Het sieraad moet in nieuwstaat en in de originele verpakking verstuurd worden. De retourzending is voor eigen kosten en op eigen risico. Als de producten beschadigen of kwijtraken kan het niet retour worden genomen. Zorg er dus voor dat het sieraad veilig verpakt is en dat je ook hier je naam en het ordernummer vermeldt.

Gebruik het volgende adres:

Steenstraat 56 E

6828CM

Arnhem

Zodra het sieraad onbeschadigd en ongebruikt binnen is gekomen, maar uiterlijk binnen 14 dagen na de retourzending, wordt het aankoopbedrag teruggegeven op dezelfde wijze als waarmee je hebt afgerekend. In overeenstemming kan hiervan worden afgeweken.

De verzendkosten worden alleen terugbetaald op het moment dat alle bestelde producten retour komen. Wanneer je hebt gekozen voor een upgrade in verzendmethode wordt alleen het bedrag van standaard verzending vergoed.

Op maat gemaakte bestellingen worden niet retour genomen.